Miért nem törik be ez az iPhone?

Công nghệPárszor ledobtam mégsem tört be!
A mai videót támogatta a

Csatlakozz az APPLE PIE tagokhoz:
Támogasd a csatornát a Patreonon:

Menő cuccokat innen:
APPLE PIE STORE:
LYCKED:
DOPE STORE:
TÖMÉNY TECH STORE:

Instagram:
Facebook:
Twitter:
Snapchat:

Music by Andrew Applepie


FCPX Plugins by MotionVFX:

#applepie
#joeritter

Nguồn: https://welovedesignaward.com/

Xem thêm bài viết khác: https://welovedesignaward.com/category/cong-nghe/

33 thoughts on “Miért nem törik be ez az iPhone?

 1. Mennyi pénzt kapsz, hogy reklámozod őket? Lehet, hogy kevesebbet kellene adniuk neked, akkor maradna arra is pénz, hogy a kifizetett tokokat végre leszállítsák. Ez egy októberben rendelt tok. Számomra most váltál teljesen hiteltelenné! Unsubscribe!

 2. Mi október 2.-án rendeltünk 3 tokot. November 28.-án jött meg, de csak az egyik. Írtunk nekik emailt, pár nap (!) múlva válaszoltak, hogy elnézést, készlethiány miatt nem tudták kiküldeni, a másik 2 tok szintén készlethiány miatt nem jött meg, illetve hogy emiatt mind a kettőhöz ajándék tokot fognak küldeni. Ezt jövőhétre mondták (dec. 2-8. közé). Semmi nem jött. Erre 1 hétre jött meg, szintén csak az egyik, ajándék nélkül. Ismét email, elnézést stb. Jövőhéten szállítják. Majd egyszer csak megjött, 1 hét használat után le is jött a festék. Írtunk nekik, hogy merre van az ajándék, a 3. tok illetve hogy lejött a festék a 2. tokról. Elnézést, küldjük karácsonyig. December 20.-án megjött a 2. tok (aminek lejött a festéke), de az ajándékok még mindig sehol.

  Kemény, október 2.-i rendelést még dec. 22.-ig nem sikerült nekik teljes mértékben kiszállítani úgy, hogy az egyiken még le is jött a festék. Szép. 😀 Folyton csak a készlethiány, meg a "gyors" szállítás. Idézem az oldalukról: ,,Ha a rendelés 14:00-ig beérkezik akkor a következő munkanapon kerül kiszállításra. Ha nem érkezik be 14:00-ig akkor 2 munkanapot vesz igénybe a szállítás."
  Erre inkább nem is mondok semmit… 😀 Bezzeg a promó az megy, mint az állat.

 3. Le kellene kopni már a Mobilfoxról, mert csak égeted magad velük. Több tucat embernek nem az jön meg, amit rendelnek, vagy egyáltalán nem jön meg időre. Nekem 1 honap utan nem jött meg igy visszakertem a penzt. Egy korabbi, ajandekba kapott tokomrol pedig 3 honap utan kezdett kopni a “matrica”. Ne jarasd le magad veluk es hagyd abba ezt az állandó Mobilfoxos promozast, mert eleg sokan unjuk mar.

 4. 3:23 “A mobilfox állítása szerint több év fejlesztése”
  Ja, csak nem a mobilfox fejlesztése. Megsúgom, kicsivel nagyobb, már nemzetközivé kinőtt telefon tok gyártók már elég régóta használják ezt, vagy épp nagyon hasonló technológiát (Pl.: Mous, RhinoShield). A kommentek között láttam hogy felvetődött az épület teteje kérdéskör. A Mous megcsinálta, konkrétan egy helikopterből hajították ki a telefont, a különbség csak szimplán annyi hogy abban tényleg van cucc.

 5. Bazz ezt már kínos nézni és hallgatni is…. mosópor reklám netán szárnyas betét mikor lesz?? A kamion és a kisteher közt is van különbség… súlyra és méretre is… csak szólok te iphon imádó…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *