Kelebihan & kekurangan Asus Zenfone Max Pro M1

Công nghệ



Dua tiga tahun kebelakangan ini, kita dapat saksikan bahawa industri permainan video mudah alih semakin meningkat naik dan telefon pintar merupakan salah satu platform paling popular bagi penggemar permainan video mudah alih berbanding konsol seperti PS Vita dan Nintendo Switch. Akan tetapi, kapasiti bateri yang kecil menjadi antara masalah utama bagi peranti telefon pintar ini.

Bagaimana kalau kami cakap yang sekarang sudah ada sebuah telefon pintar yang mempunyai kapasiti kuasa yang sama dengan powerbank di luar sana? Kali ini, kami telah diberi peluang untuk mencuba sendiri peranti keluaran terbaru ASUS Zenfone Max Pro M1 yang mempunyai kapasiti bateri 5,000 mAh. Untuk maklumat anda, peranti ini hadir dengan 3 variasi RAM iaitu 3GB RAM/32GB ROM, 4GB RAM/64GB ROM dan 6GB RAM/64GB ROM.

so apa kelebihan dan kekurangan pada peranti pertengahan ini? ini pendapat kami.

ikuti kami,
Instagram
Twitter
Facebook

#Asus #Zenfone

Nguồn: https://welovedesignaward.com/

Xem thêm bài viết khác: https://welovedesignaward.com/category/cong-nghe/

30 thoughts on “Kelebihan & kekurangan Asus Zenfone Max Pro M1

  1. 8 bulan dah review ni. Aku dulu slalu buat pilihan antara hp ni ngan redmi note 5. Last2 aku pilih reno 5. So far masa beli tak menyesal pun. Tapi bila asik update firmware makin lama performance bateri makin drop. Lpas tu aku agak susah nak guna 2 sim dalam satu masa brsama2 ngan sd card. Tpaksa guna adapter sim kad.. makin lama makin muak pulak aku. Last2 aku terfikir zenfone max pro m1. 1st thing, aku tau byk dah model baru kluar, tapi kbyakan hp skrg ada notch. So notch bukan pilihan aku, sbb aku lagi suka skrin mcm ni.. ada notch ni mcm mengganggu sikit. Sbb pernah main hp mak yg ada notch gak. So pilihan aku nak zenfone max pro m1. Pastu nak guna sampai 3 ke 4 tahun pun aku tak kesah.

  2. tengah pakai ,, alhamdulillah puas hati .. kalau korang jenis jaga bateri mcm aku just charge between 40% ke 80% inshaAllah bateri tahan, penggunaan cm biasa bnyk tngok i.g and whatsapp , game x men sgt hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *